Op zoek naar een duikwinkel? Je gaat ze hier allemaal vinden! Wij hebben keurig voor u alle duikwinkels op een rijtje gezet en gesorteerd per provincie en als u dat nodig vind, kunt u zelfs een duikwinkel vinden in uw eigen stad.

Duikwinkel adviesDuikwinkel inrichting

Voor advies in een duikwinkel kunt u het beste terecht bij een winkel in de buurt. Wij zouden adviseren nooit meer dan 25 kilometer te reizen om bij uw duikwinkel te komen. Wij weten dat dit niet altijd mogelijk is, maar er is niets gemakkelijker dan snel even uw persluchtset te laten controleren of een nieuw pak aan te schaffen bij een van de winkels om de hoek. Voor klein materiaal zoals duikbrillen, snorkels en reservemateriaal kunt u natuurlijk overal terecht maar voor grote aankopen kunt u het beste kiezen voor de dichtstbijzijnde winkel.

Duikwinkels op Duikplatform.nl

De duikwinkels die wij voor u hebben geselecteerd hebben we met veel zorgvuldigheid toegevoegd. Het kan zo zijn dat er één bepaalde winkel niet in ons bestand staat, dit kan zijn doordat deze nog niet is toegevoegd of doordat deze (nog) niet bij ons bekend is. Wij raden u dan aan om deze duikwinkel dan zelf toe te voegen met een gratis account. Door middel van dit gratis account kunt u direct te duikwinkel voorzien van een goed stuk tekst en natuurlijk een adres zodat deze vindbaar is voor mededuikers.

Zelf eigenaar van een duikwinkel?

Bent u zelf eigenaar van een duikwinkel of duikshop? U heeft dan een tweetal keuzes, u kunt een bestaande registratie claimen of u kunt uw duikwinkel aanmelden. Als u de bestaande winkel claimt, vragen wij u een document te tonen welke bewijst dat u daadwerkelijk eigenaar bent van de winkel. U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe vermelding toe te voegen mits deze nog niet in ons bestand staat. Als de bedrijfsvermelding nog niet in ons bestand staat creert u gratis account om allen de vermelding actief te maken. Wil u meer opties voor bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie? Ga dan voor een betaald account waarmee bezoekers direct contact met u op kunnen nemen en waarbij u vrijwel direct hoog scoort in Google. Een betaald account heeft u al vanaf 20 euro per jaar.
 • Item afbeelding

  Total Diving

  Heb je altijd al graag willen leren duiken?
  Of zou je door willen gaan met...

  Ceresstraat 32 4811 CD BREDA
  Nog geen rating beschikbaar