LAAT DEZE EXTRA OMZET VANAF NU NIET MEER LOPEN
EN MELD UW BEDRIJF VANDAAG NOG AAN VOOR EEN TOP-VERMELDING!

Voordelen van een vermelding op Duikplatform.nl

  • Uw bedrijf prominent aanwezig in de zoekresultaten!
  • Ruime keuze onder welk soort bedrijf en plaats gevonden wilt worden.
  • Volop gelegenheid om uw bedrijf te onderscheiden d.m.v. logo, tekst (content), foto’s, afbeeldingen, aanbiedingen en Social Media.

 

 

 

Wij hebben de pakketten zo goed mogelijk samengesteld maar we kunnen ons voorstellen dat je twijfelt over het aanschaffen van pakket. Daarom hebben we voor u ook de mogelijkheid om een gratis inlog aan te maken. Op deze manier kunt u 30 dagen lang een gratis vermelding hebben. Let wel op, deze gratis inlog zeer beperkte functies heeft. Zo kunt u hiermee alleen een adres toe kan voegen en de openingstijden. Wilt u iets meer, dan raden wij u aan om ons Bronzen pakketje te nemen.

Met het bronzen pakket krijgt u niet alleen één bedrijfsvermelding met adres en openingstijden. U kunt er ook gelijk een vermelding van uw telefoon en email adres invullen. Daarnaast krijgt een directe link naar je website. Dit draagt uitermate goed bij aan de zoekmachine optimalisatie van uw website.

top

Dit zeggen abbonnees over Duikplatform.nl

Ik ging voor Brons omdat dit meer dan genoeg was voor mijn onderneming. we krijgen regelmatig een aanvraag voor een Open Water cursus.

Wij kozen voor Zilver omdat we meer mogelijkheden hadden voor links naar onze sociale media. Daarnaast kon ik onze winkel en onze vereniging apart aanmelden.

Dit zeggen bezoekers over Duikplatform.nl

Ik zocht een platform haha waar ik alles kon vinden voor duiken. Ik kan direct op zoek naar reparatie en servicecenters bij mij in de buurt.