Een gratis account op Duikplatform.nl kan al heel veel voor u betekenen als u eigenaar bent van een Duikvereniging of een Duikcentrum. U krijgt 30 dagen de tijd om Duikplatform.nl te testen en gebruik te maken van de functionaliteiten. U kunt op ieder gewenst tijdstip upgraden. Ook als u alleen een vulstation of een reparatiecentrum heeft kunt u al een gratis account aanmaken. Let wel dit gratis account heeft maar beperkte mogelijkheden ten opzichte van bijvoorbeeld het Brons, Zilver of Gouden account van Duikplatform.nl

Wat zit er in een Gratis account?

In het gratis account van Duikplatform.nl heeft u zoals gezegd maar een beperkt aantal functionaliteiten. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje.

  • Éen bedrijfsvermelding
  • Beschrijvende tekst bij de vermelding
  • Één afbeelding toevoegen
  • Adres en openingstijden
  • Telefoon en email gegevens

Uitgebreider pakket nemen?

Dus u wilt een uitgebreider pakket? Dit kan altijd bij ons en na een proefperiode van 30 dagen in het gratis account kunt u altijd uw account upgraden naar een Brons, Zilver of Gouden abonnement met de voordelen van daarvan.

Nog niet overtuigd?

Nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde van Duikplatform.nl? Meld je dan gratis aan of overtuig uzelf! Creëer hieronder direct een account door een Gebruikersnaam uit te zoeken en uw email adres in te vullen. Selecteer vervolgens het gratis account en controleer uw email want hier wordt het wachtwoord naartoe gezonden. Later kunt u het wachtwoord wijzigen.