Duikplatform heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal om je online betaling direct te kunnen voldoen. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om met PayPal te betalen maar wilt u toch graag een Brons, Zilver of een Goud account openen, neem dan even contact met ons op.
Duikplatform.nl heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Paypal maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is.

PayPal betalingen

Bij Duikplatform.nl kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. Je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan Duikplatform.nl. Paypal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van on-line betalen. Paypal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt Paypal al je gegevens veilig en privé.

Hoe werkt PayPal?

Bij je aanmelding bij PayPal kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard registreren. Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard. Deze service is geheel gratis voor jou als gebruiker en je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om indien gewenst je geld snel en eenvoudig weer terug te storten op je eigen bankrekening.